Видео

МЕК ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ ПЪРВИ ЗНАНИЯ

Таблет и за най-малките. С меката си повърхност гарантира безопасността им, а удобните форми са подходящи за малките ръчички. Дава знания за цветовете, формите и животните.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ МНОГОЗНАЙКО

Малкият Макс знае толкова много и няма търпение да сподели знанията си с теб. Избери с него ниво на играта -от начинаещ до експерт. Играта има 20 различни теми с повече от 200 въпроса. Играеш , за да знаеш!

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ МОЯТ ПЪРВИ АТЛАС

С интерактивният таблет ще обиколиш света на пътешествие, което ще ти разкаже за континентите и моретата. А всеки от тях има и своите характерни животни. Научи повече за географията и биологията!

ШПИОНСКА МАТЕМАТИКА

Математиката може да не е най-обичаният предмет в училище, но „Шпионска математика“ е една от най-харесваните нови игри на Thinkle Stars. Превърнете смятането в удоволствие и се забавлявайте заедно с вашето дете с „Шпионска математика“.

ПАРТИ С ПИЖАМИ

Нашата най-нова игра – „Парти с пижами”. Създадена от експерти по детско развитие от 3 до 6 годишна възраст. Забавна игра, която ще стимулира логическото мислене на вашите мъници.

ИЗКОПАЙ ХРАНАТА!
Игра за внимание и концентрация, бързо мислене и реакции.

Внимание, внимание! Всички към гората! Време е за „Изкопай храната“ – новата забавна игра от Thinkle Stars, която развива зрителната памет, концентрацията и бързите реакции. Хайде да играем!

IPEN РАЗКАЗВАЧ НА ПРИКАЗКИ

12 увлекателни класически детски приказки и страхотна цветна книжка ще запознаят вашите малчугани с популярни приказни герои.

КОСМИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Забавна семейна игра с нови знания за космоса, планетите и слънчевата система. Детето ще научи да разпознава символите на планетите, както и много интересни факти за всяка от тях.

УМНА ПИСАЛКА – ОСНОВНИ ЗНАНИЯ

Умна писалка основни знания предоставя забавна интерактивна игра и много нови знания. Детето ще търси отговорите на въпросите от картите. Умната писалка ще му покаже верния отговор, като сигнализира със зелена светлина и утвърдителна мелодия, а за неправилен отговор с червена светлина.

ЕВРИКА!

Еврика е игра за памет и наблюдателност, която не е като другите. Играта позволява детето да играе и само и отново да се забавлява, намирайки верните отговори.

ПО СВЕТА

Състезателна игра, с която да се забавлява цялото семейство. Участниците ще научат интересни факти за държавите по света, в стремежа си да станат победители.

УМНА ПИСАЛКА МЕЧО ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ

Детето ще научи буквите от азбуката и писането на думи. Ще научи цветовете на животните и предметита, както и какъв цвят се получава от смесването на два цвята и ще търси отговорите на въпросите от картите и книжката. А умната писалка ще сигнализира верните отговори със зелен цвят и поощрителна мелодия, а неверните с червен цвят.

IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“

Част от знанията на играчката се припокриват с тези от училиния предмет «Човек и природа» в 1, 2 и 3 клас. Чрез забавната игра, детето с лекота ще научи за животинския и растителен свят в България, националните празници, застрашените видове в България, човешкото тяло, световните забележителности, географски карти и флагове, световна кухня и още много.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ

Интерактивния таблет съдържа 16 образователни теми със знания от предучилищната програма: часовника, членовете на семейството, буквите от азбуката, планетите, размери и мерки, азбука, математика, плодове и зеленчуци и още много. С два режима на игра „Знания“ и „Игра с Въпроси“. Играчката е подходяща за деца между 3 и 6 години.

УМНА ПИСАЛКА ТИГЪР С 2 КНИЖКИ

Умната писалка Тигър съдържа 2 книжки за математиката и броенето и за логически игри с участието на любимите приказни герои. Детето ще се забавлява, докато търси верните отговори от страниците на книжките (общо 76 страници). Играчката е подходяща за деца между 3 и 7 години.

IPEN ЗАБАВНА МАТЕМАТИКА

Събирането, броенето, сравняването на числата е лесно и забавно с 4-те игри на интерактивната iPEN Забавна Математика. Детето ще надгради знанията си по математика, решавайки много задачи по математика за 1-ви и 2-ри клас с креативната игра iPEN Математика.

УМНА ПИСАЛКА – ПРЕДИ УЧИЛИЩЕ

Играчката е подходяща за деца от 4 до 8 години, като освен знания за предучилищна възраст представя и нови знания, които ще заинтригуват и учениците от първи и втори клас. Децата ще се заинтригуват от въпросите за часовника, математически задачи, теглата и размерите, противоположностите и още много!

Contact us