Видео

МЕК ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ ПЪРВИ ЗНАНИЯ

Таблет и за най-малките. С меката си повърхност гарантира безопасността им, а удобните форми са подходящи за малките ръчички. Дава знания за цветовете, формите и животните.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ МНОГОЗНАЙКО

Малкият Макс знае толкова много и няма търпение да сподели знанията си с теб. Избери с него ниво на играта -от начинаещ до експерт. Играта има 20 различни теми с повече от 200 въпроса. Играеш , за да знаеш!

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ МОЯТ ПЪРВИ АТЛАС

С интерактивният таблет ще обиколиш света на пътешествие, което ще ти разкаже за континентите и моретата. А всеки от тях има и своите характерни животни. Научи повече за географията и биологията!

ШПИОНСКА МАТЕМАТИКА

Математиката може да не е най-обичаният предмет в училище, но „Шпионска математика“ е една от най-харесваните нови игри на Thinkle Stars. Превърнете смятането в удоволствие и се забавлявайте заедно с вашето дете с „Шпионска математика“.

ПАРТИ С ПИЖАМИ

Нашата най-нова игра – „Парти с пижами”. Създадена от експерти по детско развитие от 3 до 6 годишна възраст. Забавна игра, която ще стимулира логическото мислене на вашите мъници.

ИЗКОПАЙ ХРАНАТА!
Игра за внимание и концентрация, бързо мислене и реакции.

Внимание, внимание! Всички към гората! Време е за „Изкопай храната“ – новата забавна игра от Thinkle Stars, която развива зрителната памет, концентрацията и бързите реакции. Хайде да играем!

КОСМИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ

Забавна семейна игра с нови знания за космоса, планетите и слънчевата система. Детето ще научи да разпознава символите на планетите, както и много интересни факти за всяка от тях.

УМНА ПИСАЛКА – ОСНОВНИ ЗНАНИЯ

Умна писалка основни знания предоставя забавна интерактивна игра и много нови знания. Детето ще търси отговорите на въпросите от картите. Умната писалка ще му покаже верния отговор, като сигнализира със зелена светлина и утвърдителна мелодия, а за неправилен отговор с червена светлина.

ЕВРИКА!

Еврика е игра за памет и наблюдателност, която не е като другите. Играта позволява детето да играе и само и отново да се забавлява, намирайки верните отговори.

ПО СВЕТА

Състезателна игра, с която да се забавлява цялото семейство. Участниците ще научат интересни факти за държавите по света, в стремежа си да станат победители.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ТАБЛЕТ

Интерактивния таблет съдържа 16 образователни теми със знания от предучилищната програма: часовника, членовете на семейството, буквите от азбуката, планетите, размери и мерки, азбука, математика, плодове и зеленчуци и още много. С два режима на игра „Знания“ и „Игра с Въпроси“. Играчката е подходяща за деца между 3 и 6 години.

УМНА ПИСАЛКА ТИГЪР С 2 КНИЖКИ

Умната писалка Тигър съдържа 2 книжки за математиката и броенето и за логически игри с участието на любимите приказни герои. Детето ще се забавлява, докато търси верните отговори от страниците на книжките (общо 76 страници). Играчката е подходяща за деца между 3 и 7 години.

Contact us