Защо да изберем образователни играчки за детски коледни подаръци?

Настъпи най-хубавото време от годината! Родителите вече са в трескава подготовка за предстоящите зимни празници. По традиция на фокус са децата, очакващи с трепет заветната тиха, свята нощ, в която Дядо Коледа ще им остави с огромна любов и внимание подаръци под елхата.

Какво ще кажете, скъпи родители, да помогнем на добрия белобрад старец? Нашето предложение тази година е едновременно практично и увлекателно. Да зарадваме децата у дома със страхотни образователни играчки за Коледа! Вижте защо те биха били най-подходящия за вас и вашите мъници избор.

Съчетайте полезното с приятното

Днешните образователни играчки са най-добрият пример за подобна комбинация. В действителност, те носят изключително ползи за децата. С тях малчуганите опознават света, развиват креативните си умения, попълват интелектуалния си капацитет и със сигурност, се забавляват. Ученето с такива пособия се превръща в игра, а не е ли това и основната ви цел? Да предложите на детето нещо полезно, с което да му е приятно.

Компенсирайте глезотиите от баба и дядо

По всяка вероятност вашите родители и тези на половинката ви ще предпочетат да вземам на детето мечтаната играчка – видеоигра, кукла, писта с коли, огромния плюшен мечок от витрината на кварталния магазин. Всички тези неща са страхотни, но вие като родители едва ли ги намирате за кой знае колко полезни за развитието на вашия син или дъщеря. Те ще донесат радост и щастие в детските очи, но пък не са достатъчно практични според вашите виждания за качественото възпитание на едно любознателно дете.

Гаранция за дълготрайна употреба

Съвсем не твърдим, че куклата или голямата кола с дистанционно ще се счупи на първия ден след коледната нощ. Тук имаме в предвид, че традиционно този вид играчки се използват активно и дори постоянно в рамките на седмица, в най-добрия случай месец. След това, децата започват да известен интерес към тях. Не така стоят нещата с един образователен таблет, например. В него има прекалено много знания и любопитни факти, за които детето ще има повече време да научи. Освен това, той поставя мъника ви във вашите „обувки“. Децата обичат да имитират родителите си и със сигурност, ще се зарадват, ако се сдобият със собствена джаджа, каквато имат мама и тате.

Дали ще бъде образователен таблет, умна писалка, мемори карти или друга образователна играчка, тя ще направи Коледата на вашето дете вълшебна и неповторима. Защото подаръкът под елхата ще е нещо напълно различно от всичко, което е получавал досега вашия мъник.

Детска игра Thinkle Stars – Мисловна Галактика
Детска музикална играчка Thinkle Stars – Първи знания
Детски образователен таблет Thinkle Stars – Многознайко

Contact us