За нас

За нас

Thinkle Stars
cropped-star.png

Играеш, за да знаеш!

През октомври 2011  в семейството на Авенди се ражда нова звезда – Thinkle StarsАвенди е лидер в дистрибуцията и маркетинга на бързооборотни стоки, в това число продукти за бебета и деца.

Thinkle stars е разработена и създадена от Авенди и ВМ Финанс груп за българските деца, които заслужават марка играчки, която да превърне процеса по събиране на знания в забавно и приятно преживяване.

Следвайки необходимостта да предложи на детето емоция, но и развиващи ума полезни занимания, марката Thinkle Stars превръща буквите, числата, цветовете, формите и предметите от заобикалящия свят в обект на игра и повод за открития, като смело се изправя очи в очи с безкрайното детско любопитство!

Разработени специално за българските деца, иновативните играчки говорят и задават образователни въпроси на български език. За малчуганите, които обичат цифрите и сметките никак не ги затрудняват, има и много забавни математически предизвикателства.

Като следват стратегията за ранно обучение и събуждат интереса на детето, „умните“ играчки подпомагат мисленето, развиват наблюдателността, логиката и въображението. Насочен към различни възрастови групи, асортиментът осигурява весели, забавни и полезни занимания за децата от тримесечна до предучилищна възраст. Играчките са ценни помощници за изпитанието на началното училище, като подпомагат работата и на учители в детските градини, логопеди и детски психолози.

Интерактивните таблети,  които добавихме в последните 3 години, са емблематичната серия играчки в нашето портфолио. С тях децата свикват лесно работят сами, без необходимостта мама и татко да са до тях, забавляват се и учат по време на цялата игра.
Съобразени и сертифицирани по всички изисквания за детските играчки, продуктите на Thinkle Stars предлагат пълна безопасност за малчуганите и спокойствие за родителите.

Всяка година ние от Авенди предизвикваме себе си и децата, като разработваме нови модели игри и играчки в различните възрастови групи. Защото децата порастват, а и бързо се учат!

Играеш, за да знаеш!

Contact us