За поредна година Thinkle Stars застава плътно зад Кампанията Логопед с добро сърце!

В Thinkle Stars вярваме, че всяко дете заслужава необходимата подкрепа и стимул за своето развитие. Само така то може да разгърне своя скрит потенциал и заложени дарби. За нашия асортимент старателно подбираме не просто играчки, а играчки с душа. Такива, които превръщат придобиването на нови умения и опознаването на околния свят в забавление. Но…

Добре е да знаеш, че понякога едно дете може да има нужда от допълнителна професионална помощ, за да достигне своя максимален капацитет в комуникацията с околните. Ние смятаме, че тя е достъпна само в кабинета на сертифицирания и всеотдаен логопед. Ето защо и тази година ще подкрепим неуморната работа на българските езикови терапевти. Вярваме, че в техните ръце и с техния специализиран подход малчуганите с комуникативни нарушения ще получат оптималната подкрепа и насърчаваща мотивация да се справят със своя проблем. Всяка кауза в името на речевото и умствено развитие на децата в България е и наша кауза.

Днес, сме щастливи да ви съобщим, че за пореден път Thinkle Stars е основен партньор на кампанията Логопед с добро сърце към неправителствената организация Логопедия.БГ. Тазгодишната кауза е създаването на навици у българските родители да провеждат регулярни консултации с логопед както при реален проблем, така и при съмнение за такъв. Кампанията е под надслов „Провери, за да знаеш!“ и има за цел навременното установяване на контакт със специалист в случай на забавяне в речевото развитие при децата.

Мисията на Логопедия.БГ е да популяризира дейността на езиково-говорните терапевти сред младите родители. С наша помощ ще се проведе цяла серия от безплатни консултации с логопеди в рамките на цялата страна. Кампанията стартира през месец март и това не е случайно. На 6 Март говорните специалисти отбелязват своя професионален празник – Европейския ден на логопедичната терапия. Тази година към кампанията се присъединиха 117 логопеди от 35 града в цяла България. Те ще провеждат прегледи на доброволни начала, водени от своята любов към децата и професионалната си страст да помагат. Повече за тях може да видите тук kauza.logopedia.bg

В последния ден от кампанията – 13 Март – организацията ще поздрави участници и партньори, отбелязвайки своя празник като раздаде първите си награди „Логопед на годината“.

Ние от Thinkle stars, водени от надеждата, че благодарение на кампанията повече родители днес ще чуят от децата си: „Мамо, тате, хайде да играем!“, а и от вярата, че в играта се раждат знания, заставаме зад екипа на Логопедия.бг и подаваме ръка на бъдещето на България!

Contact us