Логопедичен Маратон 2022

„Thinkle stars” е официален партньор на „Академия за родители“ в организирането на Логопедичен маратон през ноември 2022.

Събитието е напълно безплатно, организира се от „Академия за родители“ с подкрепата на Logopedia.bg и Thinkle Stars на 19, 20, 26 и 27 ноември.

Поведението на родителите и начинът им на общуване са ключови фактори за развитието на речевите умения на децата, които се формират още в първата година след раждането. Ако искате да научите повече, можете да се включите в онлайн дискусиите и да научите:

Как и кога проговарят децата?

Какви са причините за нарушения в говора при детето?

Какво могат да направят родителите, за да подпомогнат развитието на речта на децата си?

Отговорът на всички тези въпроси ще получите в последните две съботи и недели на ноември месец, онлайн ТУК.

Играта е нещо, което е жизнено необходимо за правилното детско развитие. Играчките, с които играят децата са от изключително значение – в зависимост от вида им и играта, която инициират, децата се научават на много ценни умения – развиват мисленето си, вниманието си, паметта си, фината си моторика, креативността си, координацията око-ръка, усъвършенстват математическите си знания, развиват езиковите си умения, научават се да спазват правила, да изчакват реда си, да губят. Образователните играчки на Thinkle Stars развиват уменията на детето да общува, да говори, да опознава света по един весел, цветен и естествен начин. Буквите, цифрите, цветовете, формите и предметите от заобикалящия свят са обект на игра и повод за открития за всяко дете. Всичко това е подходящо поднесено пред детското любопитство чрез играчките с марка Thinkle Stars.

Contact us