Носи ли ползи за децата таблетът?

Ежедневно психолозите и педиатрите алармират за сериозната вреда, която дигиталните устройства нанасят върху децата. Постоянно слушаме за рискове като късно проговаряне, липса на интерес към нови знания и затруднения с учебните занятия в градината. Но колкото и да се опитваме да ограничим екранното време на децата си, те сякаш още повече се пристрастяват към вашето мобилно устройство и го търсят по всякакъв повод – да играе на видеоигри, да гледа анимационни видеоклипове или просто безразборно да обикаля из мрежата с малките си пръстчета.

Значи ли това, че таблетите са вредни и строго противопоказани за децата? Не и ако са специализирани – създадени изцяло за нуждите на най-малките и с образователна цел!

Образователен таблет Thinkle Stars – таблетът, който не вреди, а помага на детето ви!

Детският таблет Thinkle Stars не е поредното традиционно мобилно устройство. Той е играчка, проектирана под формата и с визията на истински таблет, но със съвсем различно предназначение. В него няма излишно, опасно или затормозяващо съдържание. Този образователен таблет е създаден с изцяло обучителна цел и е съобразен с физиологичното, умственото и психическото развитие на деца в детската градина. Вместо анимации, в него има цял куп от знания, които малчуганите ще научат под формата на игра. Те са представени изключително атрактивно – с увлекателни истории, забавни викторини и пъстри картинки. Ученето никога не е било толкова забавно и желано!

Защо да купите образователен таблет на детето си?
  • Защото е подходяща и много по-полезна алтернатива на вашия мобилен телефон;
  • Защото ще развие любопитството на детето (дигиталните устройства са невероятна притегателна сила за малчуганите);
  • Защото е одобрен от специалисти като подходяща образователна играчка за разлика от екранните устройства;
  • Защото най-накрая детето ви ще остави вашия телефон – така ще намалите вредата от синия екран, но и ще намерите свободно време за себе си;
  • Защото събужда и развива детската любов към учебния процес!

Образователните таблети Thinkle Stars помагат на детето ви да развие паметта и концентрацията си, да натрупа нови знания за вашия свят, но най-вече предоставя перфектната комбинация между полезното и приятното!

Детски образователен таблет Thinkle Stars – Познай гатанката
Детски образователен таблет Thinkle Stars – Музикално пиано
Детски образователен таблет Thinkle Stars – Човешкото тяло

Contact us