Само за умничета

Само за умничета

Thinkle Stars на Алея на книгата

Септември пристъпва с бързи крачки винаги. Влиза бързо в живота ни, така както влиза неговото Р в имената на месеците. С есенните листа идват и дните, в които се подсещаме за училище.

Но учението за децата не винаги е лесно. Да не говорим, че почти никога не е забавно…

Най-добрият начин да учат нови неща от детската градина, през предучилищна възраст и дори след първия курс в училище е обучението с практически занимания и игра. Нещо, което за по-напредналите звучи като STEM. В игрите на Thinkle stars – просто Играеш, за да знаеш.

Тази година за първи път имаме привилегията да бъдем част от голямото начинание Алея на книгата, където ще очакваме малки и пораснали деца на щанд 41 в началото на парка пред НДК в София и ще споделим с тях нашите най-нови Образователни таблети или игри, развиващи правоговор и правопис!

Писалките и моливчетата скоро ще са ежедневен приятел на всички деца, но не забравяйте, че у дома децата трябва да продължат заниманията си, за да надграждат заученото в училище. Ще кажете „Омръзва им, защо да го правя?“ Така е, но в игра, те могат да затвърдят по нестандартен начин наученото в училище или дори да се подготвят предварително за нещо, което им предстои , без дори да осъзнават, че учат важни неща. И после в училище ще бъдат по-знаещи, защото вече ще са разбрали как Шпионинът формира дума, без дори за минута да сме говорили за представка, корен и окончание например.

С Умните писалки в ръка децата в предучилищна възраст могат да намерят или научат отговорите на безброй въпроси, да решават задачи, да търсят логическа връзка, да научат часовника и преминат през този предизвикателен период във възрастта 4-6 години.

А вие, мие родители, ще направите света на децата по-лесен и забавен и в същото време ще ги поведете напред в света на книжки и знания!

Очакваме всички малки и големи деца на щанд 41 в началото на парка пред НДК от страната на бул.Патриарх Евтимий.

Кога – от 10 ч сутрин до 20 ч, всеки ден в седмицата от 4-ти до 10-ти Септември 2023 г.

Вземете си усмивките, ние ще предложим в замяна настроение. Ще покажем наши нови образователни игри, специално направени за децата в предучилищна възраст!

Заедно играем, за да знаем!

Contact us